sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

synttärit

Juniorin 11-vuotis synttäriä juhlittiin futis teemalla, tai no kakku toiveet oli kuningas jalkapallon mukaiset ja mitäpä sitä äiti muuta voi kun toiveet parhaansa mukaan koettaa toteuttaa.

Kenttäkakku piti sisällään ihan perus mansikkakakun ja pallokakku taasen oli suklaa-charlotta.
 Jonkinmoinen pieni kakunkoristelu kärpänen taisi iskeä tuon pallokakun myötä, oli nimittäin ensimmäinen koskaan tuolla sokerimassalla koristelemani kakku.

Voi olla että jatkossakin juhlapöytäämme koristaa mustavalkoiset kakut. Onneksi seuraaviin merkkipäiviin on vielä aikaa, niin ehtii tässä treenailla, koemaistajakin on jo ilmottautunut;)
Futis teemalla kun mentiin, niin pitihän sitä äipän kynnetkin olla menneiden mm-kisojen kunniaksi Brasilian värein värjätty!



2 kommenttia:

  1. Ihania nuo kakut..kivoista kesäkynsistä puhumattakaan..Vaikuttaa siltä että lomalla on rentouduttu ja niinhän se pitääkin..:) Kauniita kuvia kotikaupungista ja muualtakin..mukavaa loman jatkoa :) -Miikku-

    VastaaPoista
  2. jep, jep, lonkkaa on veetty niin et ovat kohta kilometrien mittaiset:) Pian palaan arkeen, joten pärjäile siihen saakka. ps: koittaa se sinunkin lomasi vielä

    VastaaPoista