lauantai 13. huhtikuuta 2013

kuvia

Keittiössä kerkesi hetkenaikaa olla vanha limenvihreä verho. Se ei vaan jotenkaan tuntunut siihen asettuvan, väri oli ehkä väärä tähän hetkeen. Sitten tuossa yhtenä aamuyönä se iski, verhon ompelu kohtaus nääs. Tuloksena syntyi seuraavanlainen keittiön kappa.
 
Keskikerroksen vessasta ei ole yhtään "ennen" otosta tullut räpsittyä. Tilanne oli hyvinkin toinen... tuohon onnettoman pieneen koppiin oli wc-istuimen ja pienen lavuaarin lisäksi ympätty vielä suihkukin! Me tyydyttiin nyt ihan vaan tuohon pyttyyn ja lavuaariin;) suihkun tilalla tuo korkea kaappi. Tämä on siis se ns. naistenhuone, eli mun tököttipurnukoiden majapaikka.
 
Kodinhoitohuoneen oveen liimailin eilen tarroja. Nyt heti ovelta tietää että mistä on kyse.
 
 
 

4 kommenttia:

  1. Ihanan näköistä ,kerrassaan upeaa :) -Miikku-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos. Hyvää tsemppausta tälläkin saralla! Jokohan me pian alettais sitä kollegoiden saunailtaa suunnitella???

      Poista
  2. Hei, Aivan ihanan talon olette saaneet remontoitua "persoonallisesta peruskorjattavasta" talosta niin kuin muistaakseni lehden myynti-ilmoituksessa kerrottiin :) Todella hyvällä maulla on sisustettu ja varmaan aikaakin on projektiin käytetty! Ja livenä kun on talon julkisivun nähnyt ennen ja jälkeen niin huima muutos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis kommentistasi. Ehkä se oli juurikin tuo "persoonallisuus" johon hurahdettiin kun tähän projektiin alettiin;)Työtunteja ei onneksi olla laskettu, lukuisia niitä kuitenkin on mennyt ja luulen että lukuisia on vielä edessäpäin. Eiköhän nämä tämän ikäluokan talot ole sellaisia elämäntapa projekteja;)

      Poista