tiistai 9. huhtikuuta 2013

ikean ostokset ja vähän muutakin

Viimeksi kerroinkin "koukkujen haku" matkastamme ikeaan. Kuorman suurimpina hankintoina oli keittiön pieni aamiaispöytä, sekä vitriinikaappi.
Keittiön pöytä löytyi työpöytä osastolta, tuollaista kapeaa/ pientä pöytää olin keittiön ikkunan eteen ajatellutkin.
 
Tuoleja ei olla vielä onnistuttu löytämään, mutta remontti-istuimena toiminut "A.Le Cog" jakkara on aamukahvin juojaa palvellut mainiosti;)
 
 
voihan ne nyt vähän erimaata olla, mutta onko tuo nyt niin justiinsa?
Keittiön ja ruokailutilan väliseen "koloon", entiseen tarjoiluvälikköön muutti musta vitriinikaappi ja näyttää minusta ainakin ihan kuin tuo kolo olisi ollut juuri tuota kaappia odottelemassa.
 
 
bestå säilytysjärjestelmää oltiin hankittu jo aiemmin. Aluksi oli tarkoitus laittaa nuo kuutiot päällekkäin, mutta nyt löysivät paikkansa rinnakkain tuosta kuistinikkunan edestä.
 
Sohva hankintoihin ollaan oltu myös tosi tyytyväisiä. Onneksi päädyttiin tuohon 2X kolmenistuttavaan yhdistelmään. Nyt meillä on vähän niinku miesten sohva ja naisten sohva! Ja mun onni tietysti ettei talouteemme itseni lisäksi muita naisia kuulukkaan, eli mulla siis oma sohva!!!
 
 
Ja tosta sohvaltani näkyy suoraan eteiseen ja yläkerran portaikkoon, joka on yks mun suosikki kohdista kotonamme. (se on noi värit ja toi tapetti)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti