sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

taas vähän kellaria

Tälläkertaa kellarissa käynnissä lämpöputkien asennus. Onneksi on senverran korkeutta saatu kellariin, että kaikki nuo putket, sähkötkin(kai) saadaan katon "sisään" piiloon.
koolauksia katossa ja lämpöputkia
Kellarin seiniä on tasotettu, hiottu ja taas tasotettu ja hiottu ties kuinka monta kertaa. Mies totesikin, että ammattilainen olis tehnyt kerralla valmista pintaa, mutta sitten ei olis päässyt sanomaan että onpa itse tehty! Ja tosi hyvältä näyttää ja sileältä!


Yks pikku ongelma kohta meillä kellarissa on. Se on tuo talon "ohjelmointi seinämä" mitä lie härpäkkeitä onkaan, ainakin ton sähkökaapin tiedän ja kai tuosta sitten lämmitystä säädetään ja jotain muuta sellaista, meillä ainakin niin miesten hommia! Jokatapauksessa kyseinen seinä sijaitsee kellarin aulassa, jossa minä ainakin saunan jälkeen mieluummin katselisin sitä takkatulta, kuin tätä näkyä!
Jotain olisi keksittävä millä kaiken tuon tekniikan peittää, kuitenkin niin että niistä jotain tietävä pääsee niihin tarvittaessa käsiksi. (Kyllä mäkin lupaan opetella noiden käyttötarkoituksen, jos on pakko) Ehkä jotkut ovet vois tämän ongelman ratkaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti