keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Moni kakku päältä kaunis...

Se on vähän niinkuin tuo meidän piharakennuskin.
 Onhan sitä nyt toki paljon mukavampi tuossa pihassa katsella uusine pintoineen, mutta mutta, se sisäpuoli sitten, se onkin toinen juttu ja kokonaan toinen projekti, josko siihen nyt iässään edes ryhdytään.
Mahdollisuudethan siinä olisi vaikka mihin ja jos jonkinlaista ideaa sen käyttötarkoituksesta on ilmoille heitelty.
 Tällähetkellä ei vaan mitään varisinaista tarvetta ko. majapaikalle ole eikä oikein sitä aikaakaan mitä sen kuntoon saaminen vaatisi eikä liioin lompakon täytettä (tarvis visiin sitäkin).
 
Ja mun ajatukset ja suunnitelmat kohdistuu jo ihan toisiin projekteihin, joita toivonmukaan päästään toteuttamaan tässä piakkoin.
 Sen verran voin paljastaa että luvassa saattaa olla sänkyjen paikkojen vaihtoa.
 
Mutta nyt sitä pihamökkiä.
Tästähän sitä lähdettiin liikkeelle.
 
 
Ja tämmöinen siitä sitten tuli
 
 
 
 
 
Rappusia vaille valmis ulkopuoli. Niin ja sokkelin rappausta/ maalausta ja kellarin oven korjausta, mut siis niinku melkein valmis.

2 kommenttia:

  1. Ihan uskomaton muutos! Voin vain kuvitella tyomaaran mika pihassa, talossa ja piharakennuksessa on ollut...

    VastaaPoista
  2. Onhan sitä ollut urakkaa kerrakseen ja jotenkin ton pihan kohdalla alkoi jo tuntua, että voimat ja intokin alkaa hiljalleen hiipua tähän ainaiseen uurastukseen. Mutta toisen kautta on se sitten kyllä mukavaakin kun saa valmista aikaan ja voi ihailla työnsä tuloksia. Pihasta täytyy kyllä kaikki kiitos ja kunnia antaa tuolle miehelle, hänen ideoistaan ja työpanoksestaan tuo pihamaa on lähinnä muotoutunut. Unohtamatta huippu talkoo väkeä, erityisesti taitavaa kaivinkonekuskia;)

    VastaaPoista