tiistai 28. elokuuta 2012

kellarin portaat

Etsin sopivaa otosta kellarin vanhoista portaista ja selailin kuvakansioitani taaksepäin, aika pitkä matka on tultu siitä viime syksystä, kun tätä taloprojektia aloiteltiin. Monenmonta hommaa on tehty, opittu, purettu, korjattu ja saatu valmiiksikin;) Monta juttua on vielä edessäpäin, mutta into ei ole laantunut, eikä epätoivo iskenyt. Nythän ne (mun mielestä) parhaat työvaiheet vasta koittaakin, eli ne maali, tapetti yms. hommat, puhumattakaan keittiön kalusteasennuksista ja vessan ja kylppärin... no ei ehkä ihan vielä mutta pian!
Niin, nyt niihin portaisiin:
kellarin potaikko alkuperäisessä asussaan
tässä enää rungot jäljellä
uudet rappuset!
nätit on!!!
Jotenkinhan nuo kaunokiaiset täytyy saada suojatuksi kaikelta käynnissä olevalta remontti-liikenteeltä siihen saakka kunnes koittaa se aika, että niitä pitkin hipsutellaan sukkasillaan:)

sunnuntai 26. elokuuta 2012

Verrannan katto

on saanut uuden panelipinnan. Panelien alle jemmattiin sähköt.
koolaukset ja sähköjohdot katossa
 
 
uudet panelit katossa
Verannan seinäpanelit raikastetaan vielä maalilla.
 
Keskikerroksen makuuhuoneen lattiaan on tehty koehiontaa ja ihan puhtaalta puupinnalta tuo minusta näyttää, pintaan tulee sitten joko lakkaa tai maalia, aika näyttää. Olohuoneen lattiaan olisi luvassa samankaltainen operaatio, tosin neliöitä hiukkasen enemmän, et varmasti ihan hyvä vähän treenata tuossa pikku kammarissa ensin;)
 

tiistai 21. elokuuta 2012

Aqua Stop

Kylpyhuoneen laatta valinnat saatiin tehtyä, niin lattiaan kun seiniinkin. Vesieristeet on jo pinnassa ja pian niiden lattojen vuoro!


vesieristetty suihkuseinämä
eipä tuo aqua stoppi paljon näissä kuvissa näy, mutta siinä sitä kuitenki on, eristettyä seinä pintaa
Kellarin muutkin seinät ovat saannet uutta "pinnoitusta"

Tuommoista "röpöä" valkoista on nyt keltsussa.

perjantai 10. elokuuta 2012

Erillainen vkonloppu

Remontti hommat saa odottaa nyt maanantaita ja arkea, luvassa niin paljon muutaohjelmaa, että ei ehdi nyt ei. Käytiin tänään kuitenkin laattakaupoilla (jälleen) lähinnä hakemassa varmistusta valinnallemme ja kyllä ajatus rupeaa jo aika kirkas olemaan joten ei tarvise lattialaatan kanssa enää pähkäillä, mutta onhan sitten vielä ne seinät...

Laattoja ei kuitenkaan ostettu, vaan mies oli superihana ja teki (mun mielestä) loistohankinnan, osti vihdoin sen kauan haaveilemani kameran, tuskin maltan odottaa että ehtisin jo kuvia räpsimään. Niin ja etten nyt heti kättelyssä omi kapistusta kokonaan itselleni, niin olihan se nyt tarkoitettu meidän molempien käyttöön? Eli ei siis mitenkään voinut olla mikään etukäteis-synttärilahja, kun eihän se sitten olisi yllätys lainkaan, kun olin itse matkassa mukana, eli toisinsanoen kamera on kamera ja synttärilahja on synttärilahja, sitten kun sen aika koittaa;)
semmoinen canoni
Huomenna lauantaina on suuntana Tampere ja tämän kesän ainokaiset hääjuhlat, saa laittaa kopu-kopu kenkää ja juhlamekkoa ja pääsee todistamaan kun kaksi kyyhkyläistä saavat toisensa, ihanaa!
popot ja veska huomiselle
Ja entäpä sunnuntaina sitten... kuka arvaa??? Arvaako kukaan????
Luvassa olisi jotain tällaista:

tai ehkä tällaista

tai

tai
 Tätä listaa olisi voinut jatkaa loputtomiin, sen verran paljon noita loistavia video taltiointeja tuon rouvan uranvarrelta löytyy, mutta jääköön nyt tähän ja kahden yön päästähän on jo sunnuntai ja MADONNA täällä!